לשחרר את פולארד Forum Index לשחרר את פולארד

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

הקיץ מתקרב והפעילות עומדת להתגבר...זה המקום לרעיונות שלכם!
Goto page Previous  1, 2

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    לשחרר את פולארד Forum Index -> לשחרר את פולארד
View previous topic :: View next topic  
Author Message
טלי'ה

PostPosted: Wed Apr 11, 2007 10:11 am    Post subject: עלה לי רעיון חדש.... Reply with quote

בס"ד
האמת שלא קראתי את כל התגובות אבל חשבתי על משו שיכול להיות שהציעו כבר....
כמו שעשו סרטים כתומים בגירוש ככה לעשות עכשיו סרטים בצבע אחר. זוהר כמובן (ירוק, צהוב, וכו...) אבל אם עושים את זה חייבים שזה יגיע לכל אחד במדינה וכולם ידעו מה זה הסרט הזה. לא כמו עם הסרטים האדומים שהיו שאף אחד לא ידע מה זה..... ולדעתי זה אחלה רעיון רק צריך ליצר כאלו בקמויות ולהתחיל לחלק בכל מקום שאפשר.
חוצ מזה אם יש אפשרות עלה לי תוך כדי כתיבה רעיון לעשות גם צמידים כאלו באותו צבע.... ואז גם יוכלו להרוויח כסף למאבק!
אם יעלו לי עוד רעיונות אני יכתוב!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
סיון

PostPosted: Wed Apr 11, 2007 3:21 pm    Post subject: Reply with quote

צמידים כבר יש...
הרעיון הועלה... תקראי קצת אחורה בהודעות..
תוכלי לשלוח לי בהודעה פרטית או בסמס את הטלפון שלך?
Back to top
View user's profile Send private message
שכטר

PostPosted: Wed Apr 11, 2007 4:34 pm    Post subject: סיון, לגבי רפי איתן Reply with quote

את עושה ממנו די האשם היחיד, אבל אל תשכחי שאנשים שהיו בדרגות גבוהות מרפי וגם הנחו את את מדיניות ההפקרה והיו אחראים על הפקרתו של יהונתן כהנו כראשי ממשלות, ואף ראש הממשלה הנוכחי כן, ולכן גם אף אחד מהם לא פעל למענו (חוץ מביבי שלא היה מעורב בהפקרה), וזה בושה גדולה יותר.
אם ביבי יבחר לבחירות הבאות זה בשורה טובה ליהונתן, אך כל עוד אולמרט נמצא על הכסא הזה זה אסון לעתידו של יהונתן. צריך לחשוב איך לקראת הבחירות אנחנו גורמים למפלגות ללכת עם המצע הזה. איך אפשר לחבר למצע הזה את מפלגות העבודה, הליכוד, ישראל ביתנו וש"ס. (האיחוד הלאומי ומרזל די איתנו במאבק). בשביל שיהיה משהו במצע צריך שגם יהיה רצון צבורי לכך, ולכן כדאי מאוד לפעול על תודעה, אבל להתמקד בעניין הבחירות גם בפליירים וכאלה כמו "האם תצביע לאנשים שהפקירו סוכן ישראלי?" "אתה חושב שראש ממשלה כזה יצליח להנהיג את העם אם הוא מפקיר חיילים בשטח?" "הפקרת החיילים השבויים לא התחילה אתמול, 21 שנה..." "האם תצביע לממשלת ההפקרה?!" "אתמול הם הפקירו את פולארד, מחר הם יפקירו אותך", אפשר גם בדברים חיוביים "רוצים ממשלה לוקחת אחריות" וכו'.
יכול להיות שגם הועדים השונים לשחרור שלושת החיילים החטופים יפעלו באותם מישורים, ולכן כדאי מאוד לשתף פעולה איתם ולחבור אליהם בדברים מסוימים, ובזה גם נוכל לפנות להרבה ציבורים נוספים.
לגבי תודעה, כדאי לעשות מבצע של כמה הצגות "פצוע בשטח" באזור המרכז, ולהתמקד על הערים שיהיה בהם את ההצגה בפרסום מטורף, שכל העיר תדע מי זה, לעשות ממש פעילות אינטנסיבית.
Back to top
סיון

PostPosted: Wed Apr 11, 2007 5:08 pm    Post subject: Reply with quote

אני לא עושה ממנו האשם היחידי, פשוט דיברנו עליו...

רעיון טוב.

לגבי תודעה. אני מחכה לתגובות על ההודעות על הפעילות בקיץ. ולפתח אותן ביום שלישי בבוקר...
Back to top
אורח תומך

PostPosted: Fri Apr 13, 2007 4:48 am    Post subject: Re: סיון, לגבי רפי איתן Reply with quote

שכטר wrote:
אם ביבי יבחר לבחירות הבאות זה בשורה טובה ליהונתן

!? בשורה טובה? הבן אדם נמנע מלנקוף אצבע למען יהונתן כבר כמעט עשר שנים. אני לא נביא אך בהחלט לא הייתי בונה עליו כמי שישכב על הכביש כדי לדאוג שיהונתן יהיה כאן.
Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    לשחרר את פולארד Forum Index -> לשחרר את פולארד All times are GMT - 4 Hours
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum