| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
יוחנן גולדין-פולארד
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 7:06 pm Post subject: הקיץ מתקרב והפעילות עומדת להתגבר...זה המקום לרעיונות שלכם! |
|
|
בקיץ הקרוב יערוך הוועד מאמץ מרוכז ויפעל רבות.
זה המקום לרעיונות שלכם
זה המקום לרשום מה אתם חושבים שניתן לעשות למען פולארד
אתם מוזמנים לשרשר פה רעיונות או לשלוח לי מסרישי.
אז יאללה, תרשמו מהר שנוכל להתחיל לעבוד ולתכנן... |
|
| Back to top |
|
 |
אורח תומך
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 9:22 am Post subject: |
|
|
עברתי קצת על כתבות שמופיעות באתר וצדה את עיני הכתבה הזו והתמונות שבה:
http://www.freepollard.net/inside/NewsInside.asp?itemId=519
אני חושב שמייצג מהסוג הזה מושך הרבה תשומת לב וכדאי לבדוק האם יש אפשרות להציב אחשד כזה באופן מתמשך מול השגרירות (אולי אפילו אפשר להשיג רכב שיסתובב עם כלוב כזה עליו ובתוכו מפגין)
יכול להיות לדבר כזה שני יעודים:
א. סתם לעורר מודעות
ב. אם בוחרים לעבוד עם זה סביב השגרירות זה יכול די להביך אותם שכל מי שנכנס צריך לראות אדם בכלוב מחוץ למקום |
|
| Back to top |
|
 |
סיון
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 2:06 pm Post subject: |
|
|
מה דעתכם לחזור לפעילות מול רפי איתן?
לדעתי הבחירות לא כל כך רחוקות, וככל שנקדים להוציא אותו מהתודעה כזקן חמודי- יותר טוב. |
|
| Back to top |
|
 |
אחיה
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 7:34 pm Post subject: זה רק מזיק להתעצבן על רפי איתן |
|
|
בסיעתא דשמיא
הגיע הזמן להבין שלא יעזור אם נתעצבן על חברי-כנסת, לא זה מה שישחרר את יהונתן, לדוג' כשרפי איתן אמר שהנושא של יהונתן מעיק עליו היינו צריכים לדרבן אותו לעשות משהו בנושא ולא להתעצבן עליו, גם אם אנחנו לא מאמינים שבאמת נושא יהונתן מזיז לו. עכשיו הוא לא יעשה כלום למען יהונתן, חבר-כנסת שמתעצבנים עליו לא יעזור לנו יותר אף פעם!!! |
|
| Back to top |
|
 |
יוחנן גולדין-פולארד
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 7:39 pm Post subject: |
|
|
, זה אני בתמונה לפני שנתיים...
באמת מייצג כזה מושך המון תשומת לב, אבל...
אני חושב שכדאי למצוא רעינות מקוריים, שעוד לא עשו!!! |
|
| Back to top |
|
 |
סיון
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 3:32 am Post subject: Re: זה רק מזיק להתעצבן על רפי איתן |
|
|
| אחיה wrote: | בסיעתא דשמיא
הגיע הזמן להבין שלא יעזור אם נתעצבן על חברי-כנסת, לא זה מה שישחרר את יהונתן, לדוג' כשרפי איתן אמר שהנושא של יהונתן מעיק עליו היינו צריכים לדרבן אותו לעשות משהו בנושא ולא להתעצבן עליו, גם אם אנחנו לא מאמינים שבאמת נושא יהונתן מזיז לו. עכשיו הוא לא יעשה כלום למען יהונתן, חבר-כנסת שמתעצבנים עליו לא יעזור לנו יותר אף פעם!!! |
בעקרון- אני מסכימה.
בתכלס- זה שרפי איתן הוא חבר כנסת, ועד שר, זו הבושה הכי גדולה שיכולה להיות בעולם.
הוא לא יוכל לדפוק את יהונתן ואת המאבק יותר ממה שהוא עשה עד עכשיו... אז לא אכפת לי להרוס לו את השינה... |
|
| Back to top |
|
 |
ערן
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 7:03 am Post subject: להצעצבן על ח"כים? |
|
|
נכון...עצבים וצעקות לא בטוח שיעזרו מול האגו המנופח של "נבחרי העם" שלנו...
אבל כן צריך למחות וגדול על פעילותם או יותר נכון על חוסר פעילותם..!
ואם נוכל לגרום למפקיר ח"כ איתן לקצת סבל שיגרום להרהור וצער, צריך לעשות כן.
אנחנו צריכים להתבייש בכך שהוא נמצא איפה שהוא נמצא, והוא צריך להתבייש בכך שיונתן פולארד נמצא איפה שהוא נמצא!
בוודאי שמחאה מולו חייבת להיעשות! |
|
| Back to top |
|
 |
סיון
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 2:05 pm Post subject: |
|
|
ווי ערן. כתבת תגובה פשוט כיפית.
אז מה עושים?
ביום חמישי, בשיחה הלא רשמית שלנו, חשבנו על כל מני רעיונות. אחד מהם היה פשוט משמרות מחאה מול הבית שלו. לפחות פעם בשבוע, בכל מני שעות.
יש רעיונות נוספים? |
|
| Back to top |
|
 |
הלל92
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 2:39 pm Post subject: אני קיבלתי רעיון |
|
|
לנסות את הסרט ה... (איזה צבע?)
ופשוט להפיץ אותו בכמויות... ולא חייבים דוקא בצמתים על מכוניות, למרות שאפשר.
אלא אפשר שכל אחד שמקבל יקבל חבילה, ויפיץ לחברים.
מה אתם אומרים?
ככה אפשר להוכיח שהעם כן רוצה את פולארד, וזה לא קבוצה מצומצת של בני נוער מתנחלים. |
|
| Back to top |
|
 |
סיון
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 2:48 pm Post subject: |
|
|
זה יכניס אותנו מייד לתוך המאבק החשוב על ארץ ישראל.
מה גם שרובנו (או לפחות חלקנו..) כן מתנחלים-ימנים וכו'. אז זה בכלל משיך אותנו עוד יותר לצד מסויים מאד.
לדעתי להמשיך חזק על הקטע של סטיקרים. ושלטי מרפסות וכל השאר. ז"א- מה שעשינו עד עכשיו ברמת העלאת המודעות ברחוב.
השאלה הבאה היא על המחאה. |
|
| Back to top |
|
 |
יוחנן גולדין-פולארד
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 6:38 pm Post subject: Re: אני קיבלתי רעיון |
|
|
| הלל92 wrote: | לנסות את הסרט ה... (איזה צבע?)
ופשוט להפיץ אותו בכמויות... |
לא נראה לי ממש רעיון טוב,
קודם כל לצערי הרב אנחנו עדיין חבורת מתנחלים-ימנים, ולכן רוב רובם של הסרטים הנ"ל יגיעו למכוניות של תושבי יש"ע ושאר דתיים. במידה ותרצה להפיץ סרטים לציבור הרחב אין לך מי שיפיץ (אלא אם כן אתה רוצה לשלוח דתיים לצמתים, דבר שבוודאי יעורר רתיעה)
חוצמזה זה רעיון ישן, זה לא הולך להלהיב, צריך משהו מלהיב וחדש!
אם כבר עוסקים בעניין המתנחלים-דתיים, אולי כדאי לעסוק בצורה רצינית ומרכזית בצירוף נוער לא דתי למאבק נכון זה דבר סבוך ולא פשוט, אבל ע"מ להיכנס למודעות של הציבור הרחב צריך לפעול גם בקרב נוער לא דתי! אחרת שוב נמצא את עצמנו פועלים לבד... והמאבק למען פולארד ימשיך להיות מזוהה עם הציבור הימני (זה בטח לא מקדם את שיחרורו)
לענ"ד זו צריכה להיות המטרה המרכזית שלנו בקיץ הקרוב. |
|
| Back to top |
|
 |
הלל92
|
Posted: Fri Mar 30, 2007 3:44 am Post subject: Re: אני קיבלתי רעיון |
|
|
| יוחנן גולדין-פולארד wrote: | | לעסוק בצורה רצינית ומרכזית בצירוף נוער לא דתי למאבק. |
ניסינו לחשוב על זה, לצרף באמת איזה מישהו שמזוהה עם השמאל. אולי איזה מישהו מהקיבוצים? |
|
| Back to top |
|
 |
סיון
|
Posted: Fri Mar 30, 2007 5:34 am Post subject: |
|
|
| רוב הפעילים באמת דוסים. אבל לא כולם.. |
|
| Back to top |
|
 |
הלל92
|
Posted: Fri Mar 30, 2007 6:19 am Post subject: |
|
|
| סיון wrote: | | רוב הפעילים באמת דוסים. אבל לא כולם.. |
ואולי בגלל שזה נראה ככה, גם מי שחושב לעזור,והוא לא "דוס", לא בא כי כולם "דוסים".
צריך להוציא את הסטגמה הזאת ממנו!!! |
|
| Back to top |
|
 |
אחיה
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 8:33 am Post subject: Re: אני קיבלתי רעיון |
|
|
| יוחנן גולדין-פולארד wrote: |
אם כבר עוסקים בעניין המתנחלים-דתיים, אולי כדאי לעסוק בצורה רצינית ומרכזית בצירוף נוער לא דתי למאבק נכון זה דבר סבוך ולא פשוט, אבל ע"מ להיכנס למודעות של הציבור הרחב צריך לפעול גם בקרב נוער לא דתי! אחרת שוב נמצא את עצמנו פועלים לבד... והמאבק למען פולארד ימשיך להיות מזוהה עם הציבור הימני (זה בטח לא מקדם את שיחרורו)
לענ"ד זו צריכה להיות המטרה המרכזית שלנו בקיץ הקרוב. |
דברתי על זה עם סיון והיא אמרה שהיא מתחילה להרים איזה פרוייקט דרך הגרעינים של התנועות נוער.
כמו"כ אפשר לנסות דרך המכינות המעורבות/חילוניות זה חבר'ה ממש אידיאליסטים ורציניים, דברתי עם חבר שלי שלומד במכינה כזו והוא אמר שהבעי'ה שלפחות הוא לא מסכים עם דרך המאבק והדרך שבה מציגים את פולארד (לא לגמרי הבנתי מה הוא התכוון בדרך שבה מציגים את פולארד אבל בערך הבנתי שלדעתו פולארד מוצג בתור "קדוש-מעונה" כלומר שמציגים אותו בתור צדיק מושלם שרק עשה טוב שפעל רק ממניעים אידיאולוגים, ולדעתו הוא לא פעל רק ודווקא ממניעים אידיאולוגים..) לא שאני מסכים איתו אבל! צריך לזכור שיש אנשים שלא מצטרפים למאבק מסיבות אידיאולוגיות או מאי הסכמה עם דרכי-הפעולה.
שוב, אין לי מושג אם זה רק דעתו או דעה רווחת בציבור החילוני. |
|
| Back to top |
|
 |
אחיה
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 8:43 am Post subject: Re: זה רק מזיק להתעצבן על רפי איתן |
|
|
בסיעתא דשמיא
| סיון wrote: |
"בתכלס- זה שרפי איתן הוא חבר כנסת, ועוד שר, זו הבושה הכי גדולה שיכולה להיות בעולם.
הוא לא יוכל לדפוק את יהונתן ואת המאבק יותר ממה שהוא עשה עד עכשיו... אז לא אכפת לי להרוס לו את השינה... |
אם היינו מעודדים אותו על זה שהוא אמר לפני הבחירות שהוא ממש מצטער על זה זה היה גורם לו להרגיש לא נעים ואולי להתחיל לפעול, זה שתקפנו אותו רק הזיק ועכשיו אין שום סיכוי שבעולם שהוא יעשה משהו למען יהונתן!!!
חוץ מזה אז מה שלא אכפת לך להרוס לו את השינה זה גורם במאבק תדמיתית ורק מרחיק פעילים ובנוסף, את באמת חושבת שזה מה שישחרר את יהונתן?! אנחנו צריכים לעשות רק מה שיוביל לשחרור יהונתן ולא לנקום באנשים על פשעי העבר אפילו שאנחנו ממש כועסים עליהם.
שלא תבינו לא נכון, גם אני כועס על ח"כ איתן, אבל אני לא נותן לכעס לנתב את המאבק. |
|
| Back to top |
|
 |
אחיה
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 8:48 am Post subject: Re: להצעצבן על ח"כים? |
|
|
| ערן wrote: | נכון...עצבים וצעקות לא בטוח שיעזרו מול האגו המנופח של "נבחרי העם" שלנו...
אבל כן צריך למחות וגדול על פעילותם או יותר נכון על חוסר פעילותם..!
ואם נוכל לגרום למפקיר ח"כ איתן לקצת סבל שיגרום להרהור וצער, צריך לעשות כן.
אנחנו צריכים להתבייש בכך שהוא נמצא איפה שהוא נמצא, והוא צריך להתבייש בכך שיונתן פולארד נמצא איפה שהוא נמצא!
בוודאי שמחאה מולו חייבת להיעשות! |
בזמנו רצינו לעשות לא מעט משמרות מחאה מול אישי-ציבור ואף עשינו. נראה לי שצריך לעשות משמרות מחאה מול אישי ציבור שיש סיכוי שיפעלו למען השחרור, אפשר לעשות רשימה של כל האישים הפוטנצייאלים ולחלק לפעילים לפי אזורי-מגורים אחריות על "טיפול-אישי" בצורה חכמה בכל איש ציבור. חשוב להדגיש שעיקר המטרה היא לא לתקוף ולגדף, (כמו שבזמנו עשו לשרנסקי עם המכתב) אלא!!! לעודד את הפועלים. |
|
| Back to top |
|
 |
סיון
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 2:58 pm Post subject: |
|
|
דווקא מול ח"כים אחרים אין צורך להפגין בד"כ, בדיוק בגלל הסיבה שציינת.
אבל רפי איתן הוא זה שהפקיר את פולארד!!!!! ושוב פעם-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אם רפי איתן היה רק טיפטיפוני אחראי ואכפתי ולא פחדן ואגואיסט, אז לא היו זורקים את יהונתן מהשגרירות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא נתפס. אבל נכון.
אנלא כל כך זוכרת אם זה נכון או לא, אני אשמח אם מישהו שיודע יגיד לי, אבל נראה לי שרפי עדיין מבוקש בארה"ב. ?
בכל מקרה, זה לא משנה. רפי אין הוא בן אדם שאני מקווה שיחזור בתשובה מהר מאד. כי בכ"ז הוא די זקן ולא כדאי לו למות עם חטא כזה ענקי.
עד כאן- מי זה רפי איתן. והוא עוד הרבה מעבר.
עכשיו. בתודעה של עם ישראל רפילה' הוא זקן חמודי ולא מזיק.
(גם אני חשבתי ככה עד ששמעתי מי הוא, ואמא שלי כמעט הצביעה לגמלאים!!!!!)
(מה שגורם לי להגיע שוב לאותה מסקנה. הגברת מודעות זה המפתח. ועל זה ארחיב בהודעה הפרטית שאני אשלח לך מיד כשאסיים לכתוב את זאת. כי אם לא הייתי יודעת מי זה יהונתן, אולי הייתי מצביעה לרפי ולא למפלגה של האתיופים...)
זה נורא ואיום.
אנחנו נותנים למי שמייצג את ההפקרה במלוא עומקה, לשבת בכנסת. ועוד כשר (ולא משנה אם זה לענייני גמלאים או לענייני דשא. זה לא חשוב בכלל. הנקודה היא שהוא שר בממשלה. זו זוועה שחייבת להפסק. זה לתקוע ליהונתן עוד סכין בגב. להפקיר אותו עוד יותר. להראות עוד יותר שלא אכפת לנו ממנו. ולהעמיק עוד יותר את הבעיה המוסרית הקשה כל כך שבאה לידי ביטוי בצורה כה אכזרית כבר 22 שנים.
לדעתי. כל עוד רפי נמצא בעמדה ממשלתית (אמנם בפועל זה לא ככה, אבל כידוע לכולנו הכנסת היא זו שמייצגת את העם. אז אם רפי מייצג את העם זה אומר שהמצב גרועעעעעעעעעעע) אין סיכוי שיהונתן ישתחרר. לא כי הוא לא יעשה כלום למענו (גם) אלא פשוט כי העובדה שהוא בכנסת נמצאת בניגוד מוחלט למצב בו יש סיכוי שיהונתן ישתחרר.
וזה רק מתוך נסיון לחשוב מחשבה ריאלית. השם יודע איך ומתי יהונתן ישתחרר. חזק ונתחזק והוא יעשה הטוב בעיניו (: |
|
| Back to top |
|
 |
סיון
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 3:03 pm Post subject: |
|
|
תוספת-
אליי פנו בחודש האחרון פעילים שאמרו שהפעילות עד עכשיו נראית להם "פרווה" מדי והדרך החוקית וכו' בה פעלנו עד עכשיו דווקא הרחיקה אותם מהפעילות.
אז חשבתי על זה קצת.
ולא הגעתי למסקנה שעכשיו חייבים לשנות את הכל.. אבל לפתוח עוד קו של בלאגן נראה לי סביר לגמרי (בלי קשר לוועד כמובן ) |
|
| Back to top |
|
 |
יעל-צפורה
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 9:30 am Post subject: |
|
|
| לענ"ד,אי אפשר לעשות כל מה שמרחיק אנשים מהפעילות,כי אם יחליטו לעשות פעילות בדרך לא חוקית,זה מן הסתם ירחיק אנשים אחרים מהפעילות....מה פירוש "לפתוח עוד קו של בלגאן"? |
|
| Back to top |
|
 |
סיון
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 5:00 pm Post subject: |
|
|
| פשוט, לתת מקום לאנשים שרוצים לפעול בצורה "בלתי חוקית" ולעשות דברים שהוועד מתוקף היותו רשמי, לא עושה. |
|
| Back to top |
|
 |
|